Avatar 2 пристига на 16 декември

5/5 - (1 vote)

Първото продължение на Avatar ще се казва Avatar: The Way of Water(Пътят на водата). Това обяви Дисни в сряда на CinemaCon, може би най-голямата индикация досега, че дълго отлаганият филм всъщност ще излезе на 16 декември. И може да имаме още повече потенциални доказателства скоро, тъй като първият тийзър трейлър трябва да дебютира заедно с Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта, чиято премиера е на 6 май.

Режисьорът Джеймс Камерън веднъж каза, че продълженията ще ви накарат да се „осeрете с широко отворена уста“.

Определението е доста грубо, но определено загатва, че продълженията ще са умопомрачителни и наситени с емоции.

Сигурно забелязохте, че казвам “продълженията”. Това е така, защото филмите в поредицата ще са пет. “Пътят на водата” не е единственият филм за Avatar, който очакваме с нетърпение. Avatar 3, 4 и 5 също са в процес на работа, като всеки ще излезе около две години след този преди него. Не съм съвсем сигурен какво да очаквам, но се надявам да са добри…… а и като цяло нямам големи очаквания.

Първият Аватар излезе през 2009 г. и остава един от най-касовите филми на всички времена. Но ако малко сте позабравили детайлите във филма Disney ще пусне повторно Avatar по кината на 23 септември.

Автор

Коментирайте....