Apple продава брандиран парцал за $19

Оценете тази статия...

Колкото и смешно да звучи, вече има правилен, според Apple, начин да почистваме своите устройства от същата марка. Ако някога сте се притеснявали за безопасното почистване на вашите продукти, сега можете да използвате официално парче Apple плат от 19 долара(около 32лв). Полиращата кърпа(или просто казано парцал) се появи след вчерашното събитие, на което бяха представени новите MacBook Pro, чиповете M1 Pro и Max и AirPods от трето поколение.

Apple брандирано парче плат за $19
Apple брандирано парче плат за $19

Apple препоръчва да използвате „мека кърпа без власинки“ и да избягвате „абразивни кърпи, хавлиени кърпи, хартиени кърпи или подобни предмети“, когато почиствате Apple устройствата си. На страницата с полиращия парцал, Apple казва, че може да почиства дисплеите и стъклото с нано текстура на всяко устройство на Apple. Даже има и списък на съвместими устройства.

Платът с марка Apple, изработен от неуточнени неабразивни материали, ще се предлага за закупуване отделно. Освен да има щамповано лого на Apple, не е ясно как кърпата се различава от типичната кърпа от микрофибър, която можете да получите за частица от цената.

Даже и ние, като едни заклети Apple фенове, сме наясно, че това е вече прекалено.

Автор

Tagged: ,

Коментирайте....