Готови ли сте за новите продукти на Amazon – Echo говорители, Fire TV и нова Alexa

Оценете тази статия...

Amazon ни подготвят ъпдейт на стари устройства и услуги, както и въведение на много нови. Може би ще видим пръстена Echo Loop.

За разлика от повечето големи компании, Amazon ще излъчат онлайн събитието си само пред отбрана публика, като са започнали да изпращат поканите преди около седмица. Засега само по-големи медии и списания са сред гостите, но всеки от тях ще се състезава да ни достави информация първи, така че най-вероятно ще получаваме ъпдейти в реално време за новостите. За актуална информация следете профилите им в социалните мрежи довечера след 20:00 българско време.

Изглежда вероятно да видим нови интелигентни високоговорители и интелигентни дисплеи. На миналогодишното събитие, например, Amazon пусна високоговорител Echo Studio, интелигентен дисплей Echo Show 8 и трето поколение Echo Speaker. Но Amazon може да покаже и по-изненадващ хардуер – очилата Echo Frames, в които e вградена Alexa, и Echo Loop, интелигентен пръстен.

Какво се очаква?

Очаква се Amazon да пусне новата серия високоговорители Echo по време на събитието. През 2019 г. обявиха Echo Show 5, Echo Show 8, Echo Dot, Echo Studio и др. Но в това събитие Amazon се очаква да представи 4-то поколение Echo, като се има предвид, че е пуснато за първи път през 2015 г. и нови Echo Dot. Гигантът също може да пусне актуализирана версия на Echo buds, която беше пусната в хардуерното събитие през 2019 г. 

Очаква се Amazon също да пусне изцяло нов Fire TV. Компанията пусна Amazon Fire TV Stick 4k през 2018 г. и Fire TV cube през 2019 г. Някои слухове твърдят, че тази година Amazon Fire TV може да дойде с поддръжка на 8K. 

Освен основните продукти, Amazon се очаква да обяви някои интелигентни домашни устройства. През миналогодишното събитие стартираха Amazon Frames, Echo Loop, Ring и някои преносими устройства. Така че и тази година Amazon може да пусне някои от интелигентните домашни устройства, заедно с новата си гама, а по непотвърдена информация очакване нови Ring звънци.

Автор

Tagged: , , , , ,

Коментирайте....